feature-img

Byggkillarna Håltagning Stockholm AB

Välkommen till Byggkillarna Håltagning Stockholm AB! Precis som vårt namn antyder är vi ett företag som är experter på håltagning av olika slag. Detta kan bland annat handla om borrning av hårdare material eller sågning av golv och väggar. Vi har utrustningen och kunskapen som krävs för att kunna utföra håltagningar vilken typ av material det än gäller. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag, och tar oss an projekt av alla tänkbara olika storlekar.

Ni kan känna er trygga med oss

Ni kan känna er trygga med oss då vi på Byggkillarna Håltagning Stockholm AB har relevanta utbildningar. Detta inkluderar bland annat Heta arbeten, liftutbildningar och Safe Construction. Vi har hängavtal och kollektivavtal genom Byggnads, och även alla nödvändiga försäkringar.

feature-img

Vår adress

Vi på Byggkillarna Håltagning Stockholm AB har Torneågatan 25 i Kista som vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen. Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp med håltagning. Vi hoppas få höra från dig inom en nära framtid och kunna förse dig med den hjälp du är ute efter.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify